top of page

Episode #5 - Kari Løvendahl Mogstad



Kari er lege og spesialist i allmennmedisin. Hun er også foredragsholder, forfatter, gründer og en aktiv samfunnsdebattant.


I denne episoden snakker vi blant annet om boken hun skrev med sin datter Selma «Vår vei ut - en fortelling om spiseforstyrrelse, skam og håp» og hvordan det har vært å være mor og pårørende til en person med spiseforstyrrelser. Og ikke minst; hvordan er det å dele noe så sårt og tøft med hele verden?





Vi snakker også om det å være usikker rundt å ta plass, og hvordan man kan øve på å tørre å ta plass, noe Kari har øvd, og fortsatt øver på. Vi snakker om hvorfor det er så viktig å uttrykke store følelser, som for eksempel sinne, på en sunn måte, og hva vi kan gjøre for å få det bedre med oss selv og andre. Vi berører også årets tema for Verdensdagen for psykisk helse, nemlig det å lage plass. Dette ble en veldig fin episode og samtale, som jeg håper du liker.


Jeg ønsker å gjøre oppmerksom på at mikrofonen til Kari henger fast i genseren hennes de første ti minuttene. Mikrofonen blir justert, men det er noe ulyd de første ti minuttene. Er du sensitiv til lyd, så kan du hoppe ti minutter inn. Hvis ikke så er du hjertelig velkommen til å lytte til hele episoden. Lyden er som sagt rar kun de første ti minuttene.


Håper du liker episoden :)


Du kan lytte på episoden helt gratis der du lytter til podkast (få en oversikt over hvor du kan lytte her), eller du kan velge å både se og høre på episoden på YouTube:


Følg Kari videre her:


Om du likte episoden, hadde jeg blitt superglad om du ga den en anmeldelse :) Dette hjelper meg å nå ut til nye lyttere <3



Comments


bottom of page