top of page

Og sånn startet det

Eller egentlig startet det i Sydney i 2016. Podcast var forhåndsvis nytt i Norge, men gikk for fullt i Australia. Jeg gikk med en ide om å starte en podcast hvor en intervjuer gründere og tankeledere, men endte aldri opp med å realisere den drømmen.


Kombinasjonen dårlig troa på meg selv og mangel på selvdisiplin var ikke en oppskrift på gjennomføring. Men en kan ikke gråte over spilt melk. Jeg lurer også på om tematikken for den tiltenkte podcasten var påvirket av at "alle" skulle være gründer og "hustlekulturen" vi hadde i 2016. Gary Vee proklamerte at om du ikke jobbet til kl 03 på natta med egen bedrift, i tillegg til din "day job" så ønsker du ikke å etablere eget foretak sterkt nok. Du er ikke dedikert nok og mangler viljestyrke. "Sov når du er død"-kulturen gjorde at mange følte seg bakpå og ufortjente late.


Så på en måte ble det akkurat som det skulle bli. Divine timing. Jeg fikk meg noen ekstra år på baken, har gjort meg noen refleksjoner og erfaringer. Jeg har i løpet av årene siden 2016 tatt meg tid til å bli enda bedre kjent med meg selv, mine interesser, mine grenser og hva jeg liker. Helhetlig helse, psykologi og selvutvikling trumfer "hustlekulturen" for min del.


Selv har jeg hatt en, til tider, utfordrende mental helse. Dette har før til at jeg er veldig opptatt av, og nysgjerrig på, hva det er som gjør at vi gjør et vi gjør og tenker det vi tenker. Jeg ønsker å lære om hvordan en kan få det bedre med seg selv, og verktøy til hvordan en kan helbrede deler av seg som er sår og hoven.


Slik ble ideen til Hel med Mari til. Hva vil det si å være hel? Hvordan kan vi lære mer om helhetlig helse, og bruke denne kunnskapen til å få det litt bedre? Hvordan kan vi skape et nervesystem i balanse, og lære å roe ned når det blåser på toppene?


For dæven, livet kan være brutalt til tider. Så la denne timen i uka bli din pause til refleksjon og påfyll. Til å bli bedre kjent med deg selv, hva du trenger og dine grenser. Du er nemlig ikke alene, selv om det føles sånn ut av og til.


PODCASTEN LANSERES VÅREN 2023.


Etter dette vil en ny episode komme ut hver fredag. Perfekt timet til helga, hvor jeg håper du finner et lite vindu i en travel hverdag.
Comments


bottom of page