top of page
Hel med Mari_podcast_website.png

Hei! Så glad for at akkurat du sikker innom.

Mitt navn er Mari Westad, og jeg er vertinna bak podcasten "Hel med Mari". En idé som egentlig startet i 2016 (da med et annet fokus og konsept), men så ble det litt for skummelt. For hvem ville vel høre på en liten trønder i det store utland? Lista over hvorfor akkurat jeg ikke burde starte en podcast ble så lang, at motet gikk ut. Istedenfor gikk jeg "all in" på karrierefronten, og fikk noen travle år i min første lederstilling.

Spol fram nesten sju år (hallo 7-årssyklus!), så er jeg her endelig. Med min egen podcast innenfor et tema jeg brenner for; nemlig helhetlig helse. At vi er mer en bare en kropp, men kropp og sin i skjønn forening. God helse for meg er ikke bare fysisk, det er like mye mentalt.

Selv har jeg gått av og på i en eller annen form for behandling siden jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg er også en reser i antall selvhjelpsbøker. En kan jo humre og himle litt med øynene, men samtidig er jeg så utrolig takknemlig for hva denne reisa har gitt meg. For meg har det alltid gitt mening at det mentale og fysiologiske (ernæring, søvn, trening, styrke, balanse, fleksibilitet) henger sammen. At om det ene skurrer, påvirker det det andre.

 

Dette har nok også påvirket noen av mine utdanningsvalg. For i tillegg til en bachelorgrad i forretningsledelse og markedsføring, har jeg studert coaching og psykologi på universitetsnivå. Å bli diagnostisert med PTSD (komplekse traumer) og selv kjenne på et nervesystem i ubalanse har gjort meg personlig investert i å finne verktøy som faktisk fungerer.

I denne podcasten ønsker jeg å lære mer om holistisk helse fra mennesker som selv enten brenner for, eller har spesialisert seg innenfor, tema. Vi skal snakke om alt fra traumer til selvutvikling, ernæring, syklus og meditasjon.

Håper du ønsker å bli med på ferden.

- We're all just walking each other home. Ram Dass

Klem fra Mari

bottom of page