top of page

Hvordan sovne raskere? Gratis guidet søvnmeditasjon for bedre nattesøvnHar du problemer med å sove? Da er du ikke alene. I følge helsedirektoratet sliter 1 av 3 ukentlig med søvnen, og hele 15% opplever insomnia over lengre tid. Søvnproblemer er så vanlig og utbredt, at Helsedirektoratet har definert det som et folkehelseproblem. Søvnvansker er ikke bare ubehagelig, det kan i verste fall være helsefarlig.


Heldigvis finnes det ulike verktøy vi kan ta i bruk for å forbedre både søvnkvalitet og innsovningstiden. Guidet meditasjon kan bidra til avslapning og dypere søvn. Det kan også bidra til raskere innsovning, for de som kjenner på en uro når de legger seg.


Det er derfor veldig gledelig å dele en gratis guidet søvnmeditasjon med dere. Du finner meditasjonen på Spotify, YouTube og ellers der du hører på podkaster. Du finner en oversikt over de ulike podkastplattformene her.


I denne guidet søvnmeditasjonen leder Marte Wiik fra meditere.no deg gjennom en beroligende reise som ved hjelp av avspenningsøvelser, pust og kroppsscanning gjør deg klar for en god natt med deilig søvn.


Legg deg godt til rette, og sov godt :)


Tusen takk til Marte Wiik som ga bort denne nydelige guidet meditasjonen i gave til podkasten Hel med Mari for å feire de 10 første episodene.
Hvem er Marte?

Marte gjestet Hel med Mari i episode 4 hvor tema var meditasjon og mindfulness. Det ble en hjertelig samtale hvor vi utvekslet tanker og erfaringer rundt meditasjon og tilstedeværelse, og en prat rundt hvor vanskelig det kan være å sitte i ro om en har et dysregulert nervesystem.


Marte forteller oss hva forskjellen på mindfulness og meditasjon er, og hvilke steg du kan ta for å komme i gang med en meditasjonspraksis om du er helt ny til dette. Du kan lytte til episoden HER. Bruker du Spotify? Da kan du høre på episoden HER.


Følg meditere.no videre:

Om du ønsker flere meditasjoner eller å bli bedre kjent med Marte, besøk: https://www.meditere.no/ eller last ned appen "Meditere med Marte"


Følg Hel med Mari videre:Oversikt over alle episodene finner du HER. Du kan lytte til episodene gratis der du lytter til podkast, eller velge å både se og høre episodene på YouTube.


Likte du episoden?

Legg gjerne igjen en kommentar, og abonner på kanalen, slik at du aldri går glipp av en episode :)


Det hjelper meg også til å nå ut til nye lyttere.


Tusen takk. Love you!Comments


bottom of page