top of page

Ep. 12 med Dr Ragnhild Skari IuellDr Ragnhild Skari Iuell er et orakel av kunnskap om helhetlig helse, og for å være helt ærlig var det vanskelig å finne en tittel for denne episoden. Rett og slett fordi vi berører så mange forskjellige tema innenfor helhetlig helse. Alt fra stressrelaterte sykdommer og tidsklemma, til selvfølelse, mikrovaner og mikropauser.


Som alltid, har vi med spørsmål fra lytterne. Denne gangen var spørsmålene knyttet til hvordan vi kan øke toleransevinduet under stress og uro, og hvordan travle småbarnsmødre kan praktisere mindfullness i hverdagen. Vi snakker om viktigheten av å være bevisst egne verdier og hva som gir oss glede.


For de av dere som liker praktiske tips, vil dere digge denne episoden! Episoden avsluttes med en deilig, guidet meditasjon av Ragnhild.


For de som ikke har hørt om Ragnhild før:

Dr. Ragnhild Skari Iuell er lege, forfatter og foredragsholder. Hun er også yogainstruktør og mindfulnessekspert med særskilt kunnskap om helhetlig helse, hormoner og stressmestring. På instagram er hun kjent som mindfulnesslegen, hvor hun deler praktiske tips til hvordan vi kan påvirke vår egen helse og styrke den friske delen i oss selv. Hun har en unik tilnærming til stressmestring og brenner for å undervise i teknikker som hjelper mennesker å navigere livets utfordringer.


God lytting!

Og du? La humla suse!

P.S Ragnhild har flere guidet meditasjoner på Spotify. Du finner de HER (evt. søk opp Mindfulness i øyeblikket - Ragnhild Skari Iuell på Spotify).


Følg Dr Ragnhild Skari Iuell videre:-


Følg Hel med Mari videre:

Likte du episoden? Da hadde jeg blitt superglad om du hadde gitt den en anmeldelse og abonnert på podkasten :) Det hjelper meg å nå ut til nye lyttere + du vil få varsel når en ny episode slippes. Tusen takk!

Comments


bottom of page