top of page

Episode #3 - Ina Kvam Leraand - Nervesystem og grensesettingEr du en "people pleaser" og har en tendens til å sette alle andre foran deg selv? Da er denne episoden med Ina Kvam Leraand noe for deg.


Ina er fysioterapeut med master i nevrologi, og har skrevet masteroppgave om medisinsk yoga og personer med parkinsons.


Hun er også sertifisert yogalærer med videreutdanning innen funksjonell medisin. Til daglig jobber hun i Funkmedlivet, som hun startet sammen med kollega og bestevenninne Margrete.
Som damene bak Funkmedlivet skriver på nettsiden sin:


Det autonome nervesystemet avgjør om kroppen din er i overlevelse eller i overskudd.
Det påvirker hele fysiologien din og hvordan kroppen din prioriterer ressursene den har til rådighet. Det påvirker også i stor grad hvordan du opplever og ser verden.

De tilbyr kurs, veiledning, 1-1 samtaler og retreats hvor den overordnede intensjonen er å hjelpe mennesker til å leve et liv i kontakt. Å redusere sykdom og fremme helse basert på funksjonellmedisinske prinsipper.


I denne episode snakker vi om nervesystemet, sympatikus vs parasympatikus, hvorfor grensesetting, og det å si nei, er så vanskelig og mye annet. Vi fant nemlig ut at vi hadde veldig mye til felles.Du kan lytte til episoden der hvor du hører på podcast.


Ønsker du å se videoversjonen av episoden, finner du den på YouTube:
I episoden referer vi til:Comments


bottom of page